PASARGAD 1397

از هر دری (مقاله،نوشته،عکس ،چرت وپرت)

PASARGAD 1397

از هر دری (مقاله،نوشته،عکس ،چرت وپرت)

پنج گام مهم در بازریابی بیمه

بازاریابی در صنعت بیمه

خلاصه مقاله : بازاریابی یکی از بزرگترین چالش های هر شرکت بازرگانی به شمار می رود که می تواند بیشترین تاثیر را بر موفقیت و شکست آن شرکت داشته باشد.

کلیدواژه ها :بازرگانی - بازاریابی

متن :

بازاریابی یکی از بزرگترین چالش های هر شرکت بازرگانی به شمار می رود که می تواند بیشترین تاثیر را بر موفقیت و شکست آن شرکت داشته باشد.
اگر نتوانیم هر هفته مشتریان جدیدی را به سمت تجارت خود بکشانیم، خیلی زود از رده رقابت کنار زده خواهیم شد. خوشبختانه، حتی بدون داشتن سابقه رسمی در بازرگانی یا بازاریابی، نکات جالبی هستند که می توانید از همین امروز شروع کنیم تا نتیجه بازاریابی شرکت خود را برگردانده و همه مشتریانی که شایسته اش هستیم را به چنگ بیاوریم.
گام اول : تمرکز بر روی بازاریابی پاسخ گرا
هر تلاشی در زمینه بازاریابی که نتواند یک واکنش فوری از طرف مشتریان به همراه داشته باشد، به هیچ دردی نمی خورد، حتی اگر همه متخصصین بازاریابی بگویند که "آگاهی از بازار" کافی است.
من با این رویکرد هم عقیده نیستم. فقط زمانی با ادامه دادن به تلاشهای خود، می توانیم به سود برسیم که بازاریابی ما با تحقیقات و بررسی های جدید که در آخر منجر به تولید مشتری می شود، یک نتیجه محسوس و ثمربخش به دنبال داشته باشد.
می توانیم بازاریابی خود را هزینه - مرکز در نظر بگیریم ( بیشتر از مقداری که در فروش اول خود سود می بریم برای هر مشتری جدید خرج کنیم ) ، مشروط براینکه این را هم بدانیم که ارزش عمری مشتری ما بتواند در مدت زمان متوسط تا دراز مدت برای ما سوددهی داشته باشد. همچنین استفاده از عبارات جنجالی در تبلیغات می تواند واکنش فوری در مشتری ها به همراه داشته باشد.
گام دوم : پیگیری کلیه نتایج بازاریابی
وقتی یک مکانیسم پاسخ گرا به بازاریابی و تبلیغات ما متصل شود، قدم بعدی این خواهد بود که سیستم های بررسی و پیگیری کار بگذاریم تا بدانیم هر مشتری جدید از کجا آمده است.
این اطلاعات تجربی به ما این امکان را می دهد که بتوانیم برای اعمال تلاشهای خود در بازاریابی بهترین تصمیم را بگیریم. و به این روش خواهیم توانست که اصل قدیمی در بازاریابی را رعایت کنیم: آنچه را نتیجه می دهد بیشتر و آنچه را نتیجه نمی دهد کمتر انجام دهیم.
خطوط پاسخگویی 24 ساعته، ایجاد وب سایت های اطلاع رسانی چند نمونه ساده از سیستم های پیگیری و شناسایی مشتریان هستند. البته ساده ترین راه این است که از هر مشتری، در همان زمان خرید، بپرسیم که کجا با شرکت ما آشنا شدند.
گام سوم: حذف و یا تقویت بازاریابی غیرموثر
در تقویت و ارتقاء "برگشت سرمایه گذاری در بازاریابی" اصل " آنچه را نتیجه می دهد بیشتر و آنچه را نتیجه نمی دهد کمتر انجام دهیم" کلید کار است.بعضی از تکنیک هایی که الان با شکست مواجه شده اند را می توانیم با تغییر مکانیسم واکنش و تغییر تمرکز عملیات برگردانیم اما بقیه تکنیک هایی که خیلی وقت است که نتیجه نداده اند را باید به کلی دور بریزیم.
اصل 20/80 که می گوید 80 درصد نتیجه ما از 20 درصد تلاشهایمان به وجود می آید را همیشه به خاطر داشته باشیم. پس سعی کنیم تلاشهایی که به آن 20% که باید روی آن متمرکز باشیم ، مربوط نیستند را تشخیص داده و کنار بگذاریم.
گام چهارم: اختصاص برنامه و بودجه مناسب برای بازاریابی
سئوال این است که آیا هر ماه یک برنامه و نقشه جدید برای بررسی نتایج خود، آزمایش و اجرای تغییر و خرج بودجه ای از پیش تعیین شده روی اقداماتی که منجر به دست آوردن مشتری های جدید می شود، داریم؟
خیلی از شرکت ها یک برنامه مشخص و یکنواخت برای بازاریابی شرکت خود دارند و تصور می کنند که می دانند هر ماه باید چه بکنند. این یک بازاریابی فرصت طلبانه خواهد بود که در طولانی مدت هیچ ارزشی نخواهد داشت.
در واقع میتوانم یک بودجه مشخص برای بازاریابی ذخیره داشته باشیم تا در فرصتهای غیرمترقبه از آن استفاده کنیم. اما ممکن هم هست بخواهیم که یک بودجه و برنامه اجرایی مشخص هم داشته باشیم که بتوانیم به راحتی روی اهداف بازاریابی خود در ماه، فصل و سال متمرکز شویم.
باید حداقل یک ساعت هر روز برای اجرای یک یا چند مورد از عناصر برنامه بازاریابی ماهانه خود زمان بگذاریم. این می تواند از طریق بررسی نتایج، آزمایش تغییرات و یا تحقیق درمورد حملات تبلیغاتی جدید باشد.
گام پنجم: تداوم آموزش های بازاریابی
شاید مدرک تحصیلی ما مرتبط با تجارت یا بازاریابی نباشد. با این وجود، باید مطمئن شویم که مشتریان جدیدی به سمت بیمه در جریان هستند. این یعنی باید از همه اخبار و اطلاعات جدید درمورد صنعت و حرفه خود (و حتی از صنایع و حرفه های غیرمرتبط با خود) مطلع باشیم تا بتوانید راه های موثرتر و جدیدتری برای توسعه کارمان پیدا کنیم.
اختصاص دادن یک بودجه مشخص سالانه برای آموزش مجموعه در این زمینه به ما اطمینان می دهد که همیشه از دستاوردها و پیشرفت های جدید مطلع هستیم و می توانیم به سرعت ابزارها و تکنیک های جدید را به کار ببندیم و در رشته خود همیشه پیشرو باشیم.همه ما در سطوح مختلف مسئول موفقیت شرکت خود هستیم و یکی از مهمترین مسئولیت های ما حفظ مشتریانی است که در بازار به آنها خدمت می کنیم. همواره باید به فکر وارد کردن مشتریان جدید به کارمان باشیم. همه بزرگ و نخبگان بازاریابی همچون پیتر دراکر ، تئودور لویت ، مایکل پورتر ، فلیپ کالتر همگی بزرگترین سرمایه را رضایت مشتری معرفی نمودند و همچنین مشتری شاکی را یک سرمایه می دانند.
شک نکنیم که با اجرای فقط یکی از این استراتژی ها با پیشرفت های جدیدی در کارمان مواجه خواهیم شد. با استفاده از دو مورد یا بیشتر از این تکنیک ها حتی نتیجه بیشتری گرفته و قدرت شرکت خود را دوچندان خواهیم کرد. انشاالله

نقل از امیر فرهودی                  گردآوری وتدوین : مهرزاده


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد